Review seruri intensificatoare pentru gene lungi… adica pentru cresterea genelor

Testate de mine – 4 seruri intensificatoare pentru alungirea si indesirea genelor

Seruri intensificatoare pentru gene lungi - pareri

Seruri intensificatoare pentru gene lungi - pareri

Gene lungi care sa umbreasca o privire patrunzatoare… Cine sa le reziste?Se spune din batrani (baranii aia intelepti… nu cei senili) ca ochii sunt oglinda sufletului… Sufletul bata-l vina dar daca ne pricopsim peste noapte cu o pereche de gene lungi si dese pe care le putem flutura languros… cine mai poate vedea dincolo de ele?

In acest articol o sa va povestesc etapele prin care am trecut din dorinta mea de a-mi innobila sufletul (cel de mai devreme care avea niste ochi drept oglinda) cu niste gene lungi si dese, care sa se potriveasca unor ochi verzi frumosi (nu nu… nu am sufletul verde, ci doar frumos 🙂 )

O sa incep cu cel mai bun si o sa inchei cu cel mai slab, din punctul meu de vedere.

1. Realash de la Orphica

 • Bile albe – Am folosit acest ser intensificator pentru gene de doua ori pentru ca mi-a placut foarte tare faptul ca „bagheta magica” actioneaza foarte rapid si ca te vei trezi in foarte scurt timp cu o minunatie de gene. Nu exista discomfort la aplicre, adica pe mine nu m-au ustura ochii, probabil si datorita faptului ca este sub forma de gel si ajunge cam greu in contact cu ochii.
 • Bile negre – Pretul este mai ridicat in comparatie cu celelalte achizitionate de mine (ce-i drept, am gasit in magazine si serumuri mult mai scumpe). Pe zona aplicata pielea capata o nuanta rosiatica, fapt care la inceput m-a speriat putin. Genele cresc inegal si foarte repede, iar cele care isi ating lungimea maxima, cad… ce-i drept asta se intampla pe rand dar la un moment dat genele ajung sa arate ca dupa razboi… un razboi al genelor :))
 • CONCLUZIE – L-as mai folosi dar probabil in combinatie cu un serum mai domol, combinatie care sa-mi pastreze genele la o lungime ok, chiar daca nu spectaculoasa dar care sa ma asigure ca nu voi mai trece prin perioada in care sa par ca m-am turmentat intr-o zi si in loc sa-mi pensez sprancenele, mi-am pensat genele…

2. Long 4 Lashes Oceanic

 • Bile albe – Pretul este ceva mai mic decat cel de dinainte, adica 151 lei. Aplicatorul este usor de folosit, iar serul este sub forma de gel si in contact cu ochii nu produce usturime sau mancarime… cel putin ochii mei nu au intampinat probleme la aplicarea acestui ser intensificator. Evolutia genelor nu este fulminanta dar genele cresc destul de lungi si nu cad atat de mult ca la alte seruri.
 • Bile negre – Procesul de cresere a genelor se desfasoara ceva mai lent. In comparatie cu alte seruri intensificatoare, pretul este nu foarte mic.
 • CONCLUZIE – L-as mai folosi cu siguranta

3. FEG – Beyoutiful

 • Bile albe – Este foarte avantajos, deoarece are un pret foarte mic – 68 lei si consistenta este apoasa, ajungand pe o perioada mai lunga de timp. – Acest lucru reprezinta un avantaj in perioada de intretiere a genelor. Genele cresc destul de frumos dar ceva mai lent ca la alte intensificatoare pentru gene. Rezultatul este unul care mie mi-a placut foarte mult.
 • Bile negre – Cea mai mare problema pe care am intampinat-o la aplicarea lui este faptul ca intra in ochi si cateva secunde ma ustura destul de tare.
 • CONCLUZIE – Per total sunt multumita de produs, fapt care m-a facut sa-l achizitionez din nou.

4. Bonilash Zdrovit

 • Bile albe – Are un pret bun – 112 lei. Este un intensificator de gene mai lent dar isi face treaba. Nu am avut reactii alergice la vreunul dintre ingrediente. Raport calitate-pret ok.
 • Bile negre – Trebuie sa aveti rabdare cateva saptamani pana incep sa se vada rezultate.
 • CONCLUZIE – Este un produs bun la un pret ok, pe care probabil il voi achizitiona pentru perioada de intrezinere a genelor

Acestea sunt produsele pe care le-am cumparat si testat si pe care vi le recomand cu drag pentru o privire seducatoare. Daca aveti alte produse pe care le-ati folosit si de care ati fost multumite, lasati un comentariu in partea de jos a articolului.

XoXo, Aly

1 thought on “Review seruri intensificatoare pentru gene lungi… adica pentru cresterea genelor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *