Hello world!

cats e1570576724504

cats e1570576724504

Buna tuturor! Eu sunt Alexandra sau Aly, cum imi spun prietenii si prin acest articol am decis sa sparg gheata. Am de gand sa realizez un blog foarte interesant, in care sa va impartasesc din experienta mea vasta pe fashion&beauty, dans, fitness, nutritie si in general toate lucrurile care ne fac mai frumosi si mai buni si pe care eu le-am studiat si practicat/experimentat de-a lungul timpului.

Cateva cuvinte despre mine… Well, sunt un om destul de complex, caruia ii place diversitatea si care a ales sa nu piarda timpul fara rost, deoarece consider ca viata este destul de scurta ca sa ne permitem sa o irosim. Dupa acest considerent m-am ghidat cam toata viata, avand mai multe activitati si hobby-uri in paralel, inca din perioada scolii generale. Ca adult, desi am absolvit facultatea de Limbi si Literaturi Straine si am obtinut diploma de Traducator Autorizat de Ministerul Justitiei, nu a fost un domeniu care sa simt ca ma anima si cu care sa fiu compatibila. M-am ocupat si ma ocup de cateva business-uri in paralel, pe unele le-am creat si le-am vazut cum cresc, pe altele doar le-am administrat. Sunt pasionata de fashion, dans (merg de aproape 2 ani la cursurile unei scoli de dans), pictura (In anul 2000 am absolvit cursurile Scolii Populare de Arta Octav Enigarescu la sectia Pictura si Desen), nutritia (studiez nutritie din 2012 iar in luna ianuarie a anului 2020 voi obtine diploma de Tehnician Nutritionist… va voi invata cum sa mancati sanatos, cum sa slabiti cu cap, renuntand la dietele nesanatoase), fitness-ul, cititul si jocul Activity 🙂 Iubesc sa socializez, imi iubesc familia si prietenii, urasc despartirile (chiar si pentru scurt timp) si uitatul la TV. Sunt oli…gofrena (adica … zurlie, nebuna, amuzanta), am spirit de artist si imi place tot ce e frumos dar si sunt si destul de ancorata in realitate, cand situatia o cere.

De ce v-am spus toate aceste lucruri despre mine? Nu ca sa ma lauuuudd!!! Sigur ca nu! Am vrut doar sa ma cunoasteti putin si sa nu credeti ca sunt un om fara ocupatie, care a decis intr-o buna zi sa faca un blog, plictisit fiind de atata uitat la tv si care nu are habar de nimic dar caruia ii place sa vorbeasca „din auzite”. Tot ceea ce voi scrie pe acest blog, va fi autentic si studiat/verificat de mine.

XoXo… Aly

1 thought on “Hello world!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *