Suplimente termogene de pierdere în greutate

Arzătoarele termogene de grăsime îmbunătățesc efectul de slăbire, în combinație cu o dietă sănătoasă și un program de exerciții fizice.

suplimente termogene de slabit

suplimente termogene de slabit

Aceste suplimente cresc temperatura corpului, producând astfel mai multă energie pentru a arde rapid celulele adipoase, favorizând pierderea în greutate. Termogenele stimulează glanda tiroidă și sistemul nervos central pentru a accelera procesul de ardere metabolică a grăsimilor. Nivelurile de energie ale corpului sunt crescute, iar capacitățile termogene accelerează arderea caloriilor, care la rândul lor sunt utilizate ca energie și nu stocate ca grăsimi.

Arzătoarele de grăsime sunt de obicei utilizate de: 1.) persoane care abia încep să slăbească și planifică un regim alimentar și un program de exerciții; 2.) persoanele care țin dietă și care au nevoie de ajutor pentru a sparge perioadele platoului de slăbire; 3.) persoane care sunt supraponderale sau obeze. Aceste suplimente conțin ingrediente precum cafeina și extractul de ceai verde și ajută la suprimarea poftei de mâncare, la creșterea metabolizarea sănătoasă a insulinei și la intensificarea concentrării mintale. Arzătoarele termogene de grăsime îmbunătățesc efectul de slăbire, în combinație cu o dietă sănătoasă și un program de exerciții fizice.

Categorii ale celor mai bune termogenice:

1.Suprimanții apetitului

Aceste arzătoare termogene de grăsimi includ ingrediente care vă reduc aportul de calorii și ard mai multe grăsimi. Acestea vă ajută să vă suprimați pofta de mâncare, făcându-vă să vă simțiți plin mai mult timp. Ingredientele active sunt fibre de rădăcină Konjac, 5-HTP (5-hidroxitriptofan), Simmondsia chinensis (extract de plantă de Jojoba) și Glucomannan.

2. Boosters pentru creier și dispoziție

Privarea de calorii ne poate afecta negativ starea de spirit. Din fericire, există arzătoare de grăsimi care conțin ingrediente care vă ajută să vă stimulați starea de spirit și să vă îmbunătățiți capacitatea mentală. Aceste ingrediente sunt cofeina, feniletilamina (metabolitul aminoacidului fenilalanina), vinpocetina (extract de Vinca) și aminoacidul tirozină.

3. Diuretice

Luarea arzătoarelor de grăsime cu diuretice naturale vă poate ajuta să scăpați de apa suplimentară care este de obicei depozitată sub piele. Aceste diuretice conțin extract de păpădie, uva ursi (cunoscut și sub denumirea de Strugurii Ursului) sau extract de coadă de cal.

4. Blocante pentru grăsimi și carbohidrați

Aceste arzătoare de grăsimi vă ajută să vă controlați aportul de grăsimi sau carbohidrați. Cel mai bun ingredient blocant de carbohidrați este extractul de fasole albă, care controlează cantitatea de carbohidrați pe care corpul o absoarbe. Cu blocantul de grăsimi, chitosanul este un ingredient activ care se lipește de grăsime și o înlătura înainte ca organismul să o absoarbă și să o stocheze.

5. Transportator de grăsime

Acest ingredient asigură arderea definitiva a grăsimilor eliberate din celulele adipoase. Carnitina ajută la transportul grăsimilor eliberate în mitocondriile celulelor. Mitocondriile sunt în esență cuptoarele microscopice ale corpului care sunt responsabile pentru arderea grăsimilor și transformarea lor în energie.

6. Controlul insulinei

O altă metodă eficientă de slăbit este menținerea nivelurilor scăzute de insulină. Acest lucru se datorează faptului că nivelurile ridicate de insulină pot opri arderea grăsimilor, ceea ce duce la depozitarea grăsimilor. Ingredientele care scad insulina includ acid alfa lipoic (un antioxidant), supliment mineral crom, extract de scorțișoară și evodiamină.

7. Agenți lipolitici

Lipoliza este eliberarea de grăsime din celulele adipoase ale corpului. Agenții lipolitici măresc lipoliza corpului și ajută la arderea grăsimilor ca și combustibil și, în cele din urmă, determină micșorarea celulelor adipoase, oferindu-vă un corp mai slab. Cofeina, yohimbe, forskolina și HCA (acid hidroxicitric, un extract din fructul garcinia cambogia) sunt câteva dintre ingredientele active ale agenților lipolitici.

8. Stimulante

Stimulanții pot apărea sub formă de cofeină anhidră (combate oboseala, arde mai multe calorii și grăsimi, îmbunătățește starea de spirit, reduce foamea și chiar mărește puterea musculară), cofeina din extractul de ceai verde (ingredientul activ, galat de epigalocatechina sau EGCG, crește cantitatea de calorii arse), sinefrină (extract de portocală amară care duce și la mai multe calorii arse), capsaicină (substanță chimică naturală din ardeii Cayenne) sau guarana (denumirea sa chimică este cunoscută sub numele de metilxantină).

9. Stimulatoare tiroidiene

Glandele tiroide produc hormoni care stimulează metabolismul. Există ingrediente termogene care stimulează glandele tiroide și îmbunătățesc producția de hormoni tiroidieni și acestea sunt: ​​7-Keto DHA sau pur și simplu listate ca 7-Keto și guggulsterone (steroli vegetali).

Suplimente de pierdere în greutate termogenice:

 • Portocale Sevilia sau portocale amare

Fructele și coaja portocalei amare (Citrus aurantium), numite și portocale Sevilia sau portocale acre, sunt utilizate pentru scăderea în greutate, iar ingredientul activ găsit este sinefrina, o substanță chimică care stimulează sistemul nervos simpatic, făcându-l un agent simpatomimetic.

 • Cafeina anhidra

Cofeina este unul dintre ingredientele comune găsite în suplimentele pentru slăbit. Este un compus chimic găsit în plantele folosite la prepararea cafelei, a ceaiului și a ciocolatei. Cofeina este un diuretic.

 • Capsaicina

Capsaicina, sau capsicum, este responsabilă pentru efectele de căldură ale ardeilor iute. Stimulează sistemul nervos simpatic, stimulând astfel producția de proteine ​​în interiorul celulelor grase care încurajează termogeneza pentru a preveni depozitarea grăsimilor.

 • Extract de ceai verde

Ceaiul verde este fabricat din frunze de plante Camellia sinensis, iar principalele sale ingrediente active sunt epigalocatechina galat antioxidantă (EGCG) și cofeina. Extractul de ceai verde vă permite să aveți niveluri mai ridicate de norepinefrină ((hormon care se atașează la receptorii beta de pe celulele grase care provoacă un lanț de evenimente care duc la termogeneză) pentru o perioadă mai lungă de timp, ceea ce stimulează termogeneza și accelerează rata metabolică bazală (BMR) ).

 • Guarana

Guarana, numită și cacao braziliană, este fabricată din semințe ale plantei braziliene Paullinia cupana și conține 3 până la 5% cafeină, care este principalul ingredient cunoscut pentru a promova beneficiile de slăbire.

 • Yohimbină

Yohimbina este un stimulent derivat din scoarța solului unui veșnic înalt înalt originar din Africa Centrală. Funcționează prin blocarea receptorilor alfa de pe celulele grase de la primirea norepinefrinei și, ca urmare, receptorii beta primesc yohimbină în schimb. Acest lucru crește termogeneza în interiorul corpului.

Cum funcționează suplimentele de pierdere în greutate termogenă:

Suplimentul de pierdere în greutate termogen nu arde grăsimile singur. Sunt suplimente alimentare care cresc funcțiile metabolice ale caloriilor sau grăsimilor stocate prin creșterea temperaturii corpului și, prin urmare, transformă aceste grăsimi arse în energie. Acest proces este cunoscut sub numele de fosforilare oxidativă.

Toate ingredientele din produsele de pierdere în greutate termogenice stimulează organismul, pentru a arde rapid grăsimile stocate în organism prin stimularea procesului metabolic care crește cantitatea de căldură pe care o produce corpul. Procesul de ardere a grăsimilor are loc deoarece stimulentele pot afecta funcțiile interne ale corpului chiar și fără exerciții fizice. Suplimentele termogene funcționează și ca diuretice, care este o altă metodă de slăbire pe termen scurt.

Ingrediente ale suplimentelor de pierdere în greutate termogenice:

 • Cofeină
 • Sinefrina (din extract de portocala amara)
 • Guarana (metilxantină)
 • Extract de ceai verde
 • Kola Nut
 • Yerba Mate
 • 7 Keto (sau 7-Oxo-Dehidroepiandrosteron)
 • Guggul (din rășina arborelui Commiphora mukul)

Doze recomandate:

 • Luați suplimente termogene pentru scăderea în greutate, începând cu o doză mai mică sau jumătate decât cea recomandată, astfel încât să puteți evalua toleranța corpului la noua formulă. Vei găsi treptat nivelul tău de consum, ajustându-l pentru a se adapta schimbărilor produse în corpul tău.
 • Dacă observați o scădere a poftei de mâncare și o creștere a nivelului de energie, atunci luați doza corectă. Cu toate acestea, dacă simțiți un anumit disconfort, nu este un semnal pentru dvs. să încetați deloc utilizarea produsului, ci mai degrabă trebuie să faceți ajustările necesare în programul de dozare, cum ar fi ora zilei, luându-l în fiecare zi sau o dată o săptămână, cu sau fără mese etc. Este posibil să fie nevoie să experimentați câteva zile pentru a afla doza potrivită pentru dvs.
 • Luați suplimentul cu un pahar mare de apă pentru a ajuta la dizolvarea ingredientelor produsului în stomac și, de asemenea, pentru a preveni orice disconfort, în special pentru persoanele care abia încep să folosească produsul.
 • Pentru un efect maxim asupra grăsimilor stocate, luați suplimentul cu 30 de minute înainte și după mese.
 • Pentru a preveni în mod eficient depozitarea grăsimii în corp, luați suplimentele în timpul meselor. Acest lucru este util mai ales în timpul sărbătorilor, când oamenii nu pot evita să mănânce multe alimente.

Efecte secundare:

 • Stimulanții din termogenici creează dependență și de obicei se face abuz
 • Cofeina produce nervozitate ușoară, anxietate, iar alți stimulenți mai puternici pot provoca un răspuns sever de panică
 • Cofeina poate interacționa cu diverse alte suplimente și medicamente, în special cu alte stimulente
 • Termogenica poate accelera ritmul cardiac și crește tensiunea arterială
 • Termogenica poate deranja tractul digestiv provocând disconfort abdominal, diaree și alte probleme gastro-intestinale
 • Neliniștea și insomnia sunt efecte secundare frecvente cauzate de stimulente precum cofeina
 • Persoanele cu condiții de sănătate preexistente care iau substanțe termogenice pot prezenta reacții severe, cum ar fi convulsii, atac de cord, comă și chiar moarte
 • Ingredientul principal al portocalei amare este sinefrina, iar efectele secundare includ hipertensiunea arterială, ritmul cardiac crescut, ritm cardiac neregulat, infarct miocardic, accident vascular cerebral și moarte subită
 • Utilizarea pe termen lung a capsaicinei, în special în doze mari, poate provoca leziuni renale, hepatice și gastro-intestinale.

Rezumat:

Suplimentele termogene sunt concepute pentru a promova pierderea în greutate prin creșterea termogenezei, un proces în care corpul transformă energia în căldură provocând o creștere a temperaturii și a ratei metabolice a corpului. Majoritatea acestor suplimente conțin ingrediente care acționează ca stimulente care ajută la creșterea nivelului de energie și la îmbunătățirea fluxului sanguin. În general, se dovedesc eficiente atunci când sunt luate moderat și cu îndrumarea adecvată a medicului. Verificați întotdeauna mai întâi medicul înainte de a lua orice suplimente termogene de slăbire.

Pentru cele mai bune rezultate, utilizați întotdeauna produsul conform indicațiilor și combinați-l cu un plan de viață sănătos, cum ar fi o dietă sănătoasă, echilibrată și o activitate fizică regulată. Scăderea în greutate sănătoasă ar trebui să fie obiectivul dvs. atunci când utilizați suplimente termogene pentru slăbit.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *